Oivalluksen ilo -näyttely 4.3.-25.3.2024

Linnan Marttojen Oivalluksen ilo -käsityö ja taidenäyttely Hämeenlinnan pääkirjastossa ma 4.3. - ma 25.3.2024

Näyttelytoimikunnan ensimmäinen kokoontuminen kirjastolla 9.3.2023 oli iloinen jälleennäkeminen. Ideoita heiteltiin ilmaan ja innostusta riitti. Oivalluksen ilo -näyttely kirjastossa tulee olemaan esillä kokonaiset kolme viikkoa. Uutena ideana syntyi muutaman työnäytöksen pitäminen viikonloppuisin mm. tuunauksesta, kirjonnasta, kehräyksestä ja karstauksesta. 

Odotamme näyttelyyn taas runsaasti Linnan Marttojen kädentaitojen tuotoksia. Keskustelimme teemoista ja näyttelyyn tulevista töistä ja esiin nousivat kierrätys, tuunaus/vanhasta uutta, luonnonmateriaalit, maalaukset, keramiikka, peitteet, pitsit, räsymatot, neuleet, virkkaus, eri materiaaleista valmistetut korut, kehräys, karstaus, kirjonta, isoäidin neliöt, mehiläisvahaliinat. 

Kädentaitaja - tekijä - harrastaja!

Osallistu näyttelyyn! Voit lähettää kuvia töistäsi vaikka heti osoitteeseen linnanmartat@gmail.com. Jos ei ihan vielä ole valmista, voit kertoa meille mitä sinulta on tulossa. Voit ottaa yhteyttä myös sinulle tuttuun näyttelytoimikunnan jäseneen, jos haluat keskustella töistäsi. 

Nyt ei tarvitse kursailla, eikä olla vaatimattomia. Näytetään, mitä kaikkea osaamme!

Iloisin terveisin koko näyttelytoimikunta 

Marja-Leena Etula, Lea Heinämaa, Sirkka Ihalainen, Sinikka Karppinen, Helena Mattila, Toini Mäntytörmä, Anni Outinen-Jones, Arja Paakkala, Merja Pankakoski, Hilppa Siukola, Mirja Toivonen ja Pirjo Vilja

Toimikunta kokoontuu seuraavan kerran 10.10 klo 14 kirjastossa