Pop-Up -ravintola la 27.5.2023

Pop-up -ravintolapäivä toi mukavaa vaihtelua Linnan Marttojen toimintaan.  Paikaksi valitsimme Kantolan siirtolapuutarhan tunnelmallisen juhlatilan ja pihan, jossa järjestimme ravintolapäivän jo viime vuonna. Muutamien koleiden päivien jälkeen aurinko paistoi ja puutarhapalstat olivat puhkeamassa kukkaloistoonsa. Herkkiä lemmikkejä kukki kaikkialla ja niitä riitti myös ruokapöytien pikku kimppuihin. 

Järjestelyt sujuivat sutjakasti ja lounastajia alkoi tulla heti yhdentoista jälkeen. Herkulliset keitot myytiin viimeistä pisaraa myöten ja kaikkien kävijöiden herkku Mummolan makkarakeitto loppui ensimmäisenä. Tarjolla oli myös maukkaat Papan kinkku-borssikeitto ja Martan metsäsienikeitto. Uusina makuina olivat Porkkana-appelsiinikeitto ja Liperi-nokkoskeitto, joita asiakkamme kehuivat todella herkkullisiksi.  Oli palkitsevaa katsoa, kun vieraamme nauttivat ruoan jälkeen herkullisia leivonnaisia ja vohveleita, joita ei mistään muualta saa. Hyvä ruoka, parempi mieli -sanonta toteutui konkreettisesti. 

Viimevuotiseen tapaan myös nyt meiltä kysyttiin:  Milloin tulette uudelleen? Joko ensi viikonloppuna? Tästä on hyvä jatkaa!

Kiitos kaikille ruokailijoille ja ihanille Linnan Martoille! 

Kuvia päivän eri vaiheista lepotaukoja unohtamatta