Retket ja juhlat

VUOSI 2019 KEVÄTKAUDEN TOIMINTAKALENTERI

Yhteisissä tilaisuuksissa on kiitelty mielenkiintoisten retkien ja tapahtumien sisältöä. Olemme saaneet myös runsaasti ideoita ja ajatuksia jäsenistöltä, joiden pohjalta tarjota erilainen kattaus tuleviin tapahtumiin ja matkakoihin. Kiitos! Nämä toivomukset on huomioitu yhdistettynä yhdistyksen 30-vuotisjuhlavuoteen. Vuosi alkaa tammikuussa tutustumalla ”Venäläisyyteen Hämeenlinnassa”. Maaliskuussa järjestetään Linnan Marttojen juhlamatinea Hämeenlinnan Raatihuoneen juhlasalissa sunnuntaina 24.3.Huhtikuussa vieraillaan Karisto Oy:n kustantamossa ja kevätjuhlaa vietetään toukoussa.  Tervetuloa mukaan yhteisiin elämyksiin!

TAMMIKUU                                           la 26.1.2019, klo 14.00 – 18.00
Puolipäiväretki ” Venäläiseen Hämeenlinnaan ”

tarinoita suurruhtinaista, keisareista, varuskunnasta, salakuljetuksesta, venäläisiä herkkuja pöytiin tarjoiltuna.

Hämeenlinna_venäläinen Hämeenlinna 26_1_2019.pdf

MAALISKUU                                         Su 24.3. 2019 klo 15.00-17.00
Linnan Marttojen musiikkimatinea Hämeelinnan Raatihuoneen juhlasali.
 30 -vuotisjuhlassa esiintyy Frederika Wetterhoff ja pianotaiteilija Tuomas Nikkanen.

2019 KUTSU Musiikkimatinea_1_tuomas.pdf

2019 KUTSU Musiikkimatinea_1_tuomas.docx

HUHTIKUU                                            Karisto Oy, ke 3.4. ja to 4.4. klo 17.00-19.00
1900 –luvun kirjakustantamon historiaan ja nykyisyyteen tutustuminen. Kaksi erillistä 15 hengen tilaisuutta. Ennakkoilmoittautuminen.

TOUKOKUU                                          to 23.5. 2018 Iltaretki, kevätjuhla Hollon tilalle Loimaalle. Teema ” Vahvat vaikuttajanaiset”
- tilan historia, kotiseutumuseo ja kevyt päivällinen.
Kevätjuhlan matkanjohtajana toimii Ritva Mäkilä

Ystävällisin terveisin!

Matkatiimi: Marjo, Eija ja Anneli

TAMMIKUU

Retki HAVIn kynttilätehtaalle                            ke 23.1. klo 13, Kynttilätie 6, Riihimäki

Tuotantojohtaja Päivi Määttä ja controller Kati Pilli-Sihvola esittelevät Havin tehtaan historiaa nykyhetkeen. Kerrotaan kynttilöistä ja niiden valmistamisesta.

Kahvitarjoilu

Myymälässä 20%:n alennus.

Ilmoittautuminen 14.1. mennessä Ritva Mäkilä, puh. 040 729 1514.

Lähtö Linnan puiston P-paikalta leikkipuiston vierestä klo 12:00.

Venäläinen Hämeenlinna                               la 26.1.2019

Suunnattomasti kiitoksia kerännyt syksy retkemme Venäläiseen Helsinkiin saa jatkoa osallistuneiden toivomusten pohjalta. Nyt 380-vuottaan syntymäpäiväänsä viettävään kotikaupunkiimme Hämeenlinnaan.

Retkitiimillä on ilo toivottaa Sinut ja läheisesi tervetulleeksi vuoden 2019 yhteiselle retkelle.

LAUANTAINA 26.1.2019 iltapäiväretkelle ”Venäläiseen Hämeenlinnaan”
Tarinoita keisareista ja kenraalikuvernööreistä, tosiasioita ja tarinoita, kieltolakeja, mesenaatteja, kansallisaarteita ja venäläisiä herkkuja…

Nyt pääsemme harvinaiselle opastusmatkalle omaan kotikaupunkiimme, kun oppaanamme toimii dosentti, filosofian tohtori Ilkka Teerijoki. Tunnelman kruunaa yhteinen venäläinen päivällinen Ravintola Piparkakkutalossa. Retkelle lähdetään Wetterhoffin pysäkiltä ja retki päättyy Piparkakkutaloon. Mukaan ovat tervetulleita puolisot tai läheiset.

Retken hinta on 36 €/hlö. Hintaan sisältyvät retkikuljetus, ohjelmassa mainitut opastukset ja ylellinen neljän ruokalajin menu. Retkiohjelma on liitteenä.

Ilmoittaudu heti Eija Oakselle s-postilla: eija.oas@gmail.com tai viimeistään tiistaina15.1.2019 mennessä. Ilmoitamme maksuohjeet ilmoittautuneille ilmoittautumisajan PÄÄTTYMISEN jälkeen.

Sydämellisesti tervetuloa!

Hämeenlinna_venäläinen Hämeenlinna 26_1_2019.pdf

TOUKOKUU

Kevätjuhla                                                              to 23.5.2019, Hollon tila, Loimaa