Munakurssi

Aika: 13.1.2020 klo 17:00 - 20:00
Paikka: Birger Jaarlin katu 21, Hämeenlinna (Etelä-Hämeen piirin keittiö)

Kananmuna on monipuolinen ruoka-aine, joka antaa makua ja väriä ruokiin, vaahtoaa, suurustaa ja sitoo, mutta mitä muuta siitä on hyvä tietää? Ota selvää ja osallistu monien toivomalle munakurssille, jolta saat hyödyllistä tietoa kananmunan käyttötavoista ja hyviä ruokaohjeita.

Kurssi pidetään Etelä-Hämeen marttapiirin keittiössä ja sen ohjaajina toimivat kotitalousryhmämme vetäjät Tytti Viitamäki-Heino ja Leena Aalto.

Mukaan mahtuu 20 marttaa. Etusija on niillä jäsenillä, jotka eivät kuulu ruokaryhmiin. Mikäli kurssi ei täyty, myös ruokaryhmäläisten ilmoittautumiset huomioidaan.

Kurssilla vapaita paikkoja,  ilmoittaudu pian Tytti Viitamäki-Heinolle: tytti.viitamaki@elisanet.fi