Retki Porkkalan kartanopuutarhaan

Aika: 27.8.2020 klo 16:00 - 18:00
Paikka: Porkkalankuja 60, Lammi

Tervetuloa Linnan Marttojen retkelle 1800-luvun kartanopuutarhaan Porkkalan kartanoon Lammille.

Teemme retken kimppakyydein torstaina 27.8.20. Kartanon omistajaperheeseen kuuluva Anniina Rikala esittelee viiden  hehtaarin kartanopuistoa alkaen klo 16.

Esittelykierros kestää noin tunnin ja sen jälkeen nautimme kahvin ja suolaisen piirakan puutarhamyymälän terassilla. Esittelyn ja tarjoilun yhteishinta on 10 e.

Pikaiset ilmoittautumiset tiistai-iltaan 25.8. mennessä Hilpalle hilppas@hotmail.com tai viesti 050 5215501. Retkelle mahtuu 25 henkeä. Ethän tule yhtään sairaana. Jos säätiedotus lupaa pelkkää sadetta, voimme siirtää retkeä.

Kerro ilmoittautuessa ruokarajoitteet, sekä oletko kuski ja keitä on jo tulossa kyytiin vai tarvitsetko kyydin. Hilppa järjestelee kimppoja. Matka-aika kivassa seurassa on aina yhtä antoisaa kuin retkikin!

Porkkalan kartanon  ajetaan suoraan kymppitietä  Tuulosen ohi ja käännytään seuraavassa risteyksessä Lammille. Puutarhamyymälän parkkipaikalta lähdemme   klo 16.

Kartanopuistosta ja sen historiasta voit lukea lisää tästä linkistä.